Mint in honey Elisa 250 g

  • Zdravá pochoutka z medu a máty peprné
  • Základní ingrediencí je vysoce kvalitní med z oblasti Doupovských hor
Availability In stock (7 pcs)
€7,40 €6,61 excl. VAT
Mint in honey Elisa 250 g

Tento exkluzivní produkt přináší nejen nevšední gurmánský zážitek, ale také široké spektrum blahodárných účinků na vaše tělo. Máta peprná, známá pro své osvěžující aroma, antioxidační a protizánětlivé vlastnosti, bohatým obsahem vitamínů, minerálů a esenciálních olejů. Pastovaný med je přírodní sladidlo, které se vyznačuje vysokým obsahem vitamínů, minerálů, antioxidantů a enzymů. Je přírodním zdrojem energie, podporuje zdravý metabolismus a dodává tělu potřebnou sílu a vitalitu. Máta v medu je ideální volbou pro ty, kteří hledají zdravou alternativu k tradičním sladkostem. Tento výjimečný produkt můžete konzumovat samostatně jako zdravou pochoutku, přidat do čaje či kávy pro osvěžující chuť nebo použít na ochucení dezertů a zdravých pokrmů.

  • obsah: 250 g
  • složení: 99 % med květový pastovaný, 1 % máta peprná
Category: Flavoured honeys
Weight: 0.35 kg

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Great mead from the Czech Republic

Mead Elisa is a brand originating from a small village in the eastern part of the Czech Republic, which is known to customers as "Mead Elisa" or formerly as "Hromčíkova medovina" or "Hromčíkova Elisa". The mead is still produced according to the original recipe created by Mr Václav Hromčík in 1973.

Mead Elisa is a drink of exceptional quality, which is created by combining the original recipe and water processed using Bio Control System technology. The water used in the production of mead has similar properties to unencumbered virgin water from the interior of the earth. This pure form positively influences the fermentation and maturation process, which contributes to the specific quality of this delicious drink.

The mead is produced exclusively by the cold process from a combination of high-quality honey of Czech production. After complete fermentation, it is aged in deep, air-conditioned cellars. Its final filtration is carried out with the help of modern filtration equipment, which ensures the drink's clear appearance and distinctive sparkle.