Cinnamon in honey Elisa 250 g

  • Zdravá pochoutka z medu a cejlonské skořice
  • Základní ingrediencí je vysoce kvalitní med z oblasti Doupovských hor
Availability In stock (1 pcs)
€7,40 €6,61 excl. VAT
Cinnamon in honey Elisa 250 g

Skořice v medu je vyrobená z pečlivě vybraného pastovaného medu, který je oblíbený pro svou jemnou a lahodnou chuť. Pastování medu zajišťuje, že si med zachovává své přírodní hodnoty a účinky, a tak je tento med ideální pro každodenní konzumaci. Kombinace medu a cejlonské skořice přináší mnoho zdravotních přínosů. Cejlonská skořice je známá svými protizánětlivými a antibakteriálními vlastnostmi. Navíc tato exotická kořenitá ingredience dodává medu neodolatelnou chuť a vůni, která potěší vaše chuťové buňky. Skořice v medu je ideální ke snídani na pečivu, k ochucení jogurtů a müsli, při pečení nebo jako přírodní sladidlo do čaje nebo kávy. Díky svým výjimečným vlastnostem a chuti se stane nezbytnou součástí vaší domácnosti.

  • obsah: 250 g
  • složení: 99 % med květový pastovaný, 1% cejlonská skořice 1
Category: Honey with cinnamon
Weight: 0.35 kg

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Great mead from the Czech Republic

Mead Elisa is a brand originating from a small village in the eastern part of the Czech Republic, which is known to customers as "Mead Elisa" or formerly as "Hromčíkova medovina" or "Hromčíkova Elisa". The mead is still produced according to the original recipe created by Mr Václav Hromčík in 1973.

Mead Elisa is a drink of exceptional quality, which is created by combining the original recipe and water processed using Bio Control System technology. The water used in the production of mead has similar properties to unencumbered virgin water from the interior of the earth. This pure form positively influences the fermentation and maturation process, which contributes to the specific quality of this delicious drink.

The mead is produced exclusively by the cold process from a combination of high-quality honey of Czech production. After complete fermentation, it is aged in deep, air-conditioned cellars. Its final filtration is carried out with the help of modern filtration equipment, which ensures the drink's clear appearance and distinctive sparkle.