Višňový sirup Veselý punč 0,5 l
- hřejivá chuť ovoce a koření
- kvalitní suroviny bez barviv a konzervantů
- na podzim, zimu i chladné jaro
Nealkoholický sirup plný lahodných chutí. Probuďte své chuťové pohárky s naším sirupem a dopřejte si lahodné zážitky v každé chvíli.
- hřejivá chuť ovoce a koření
- kvalitní suroviny bez barviv a konzervantů
- na podzim, zimu i chladné jaro
Jak si sirup vychutnat?
Milujeme ho do termosky na podzimní procházky v teplé variantě a poměru 1:10 (pšššt... ladí mu to i s červeným vínem). Velkou zimní parádu ale udělá také v ranní ovesné kaši nebo jako sladký závěr na vašich palačinkách s jablky.
Skladování: po otevření sirup ubytujte v lednici při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů. Sirupu nesvědčí přímé sluneční záření a extrémní teploty. Sedlina není na závadu, naopak je důkazem použití celých plodů ovoce a nefiltrované 100% šťávy.
Složení: pyré z višní (13,9 g višní na 100 g výrobku), třtinový cukr/trstinový cukor, voda, pomerančový/pomarančový koncentrát, bio citronová šťáva/šťava, koření/korenie (hřebíček, skořice, badyán / klinček, škorica, badián)
Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 889 kJ (212 kcal); Tuky: < 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 55 g z toho cukry 54 g; Bílkoviny: < 0,2 g; Sůl: < 0,1 g
Kategorie: | Sirupy |
---|---|
Hmotnost: | 0.9 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravé delikatesy bez přidaného cukru, barviv a konzervantů, to je Koldokol. Firmu najdete přímo na česko-slovenské hranici, v oblasti magických Bílých Karpat.
Džemy
Ovoce ukryté v každém skleničkovém šťavnatém soustu pro sladké ráno, dokonalé svačinky nebo neodolatelné večeře. Marmelády od Koldokolu jsou bez cukru, nabízejí luxusní chuť a poctivost bez jakéhokoli chemického zásahu. Užijte si přírodní sladkost bez obav.
Sirupy
Ručně vyrobené sirupy z celých plodů či čisté šťávy dodají nádech domácí limonády či lahodného dezertu. Naše sirupy jsou prosté konzervantů či barviv, vyráběné s láskou moravskými řemeslníky a podle vyvážených receptur.