BIOláda z hrušek 230g
- hrušky jsou přirozený zdroj vitamínu B
- vítěz České biopotraviny roku 2010 v kategorii Výrobky z ovoce a zeleniny
- produkt ekologického zemědělství
Chutná harmonie přírodní sladkosti. Naše marmeláda je vyrobena s láskou z čerstvých hrušek, které si zachovávají svou přirozenou sladkost a šťavnatost. Bez umělých přísad, jen autentická chuť zralých hrušek, kterou můžete cítit v každé lžičce.
- hrušky jsou přirozený zdroj vitamínu B
- vítěz České biopotraviny roku 2010 v kategorii Výrobky z ovoce a zeleniny
- produkt ekologického zemědělství
Jak si Bioládu nejlépe vychutnat?
Na teplých lívancích i s vychlazeným jogurtem. S čerstvě upečenou bábovkou i v ovocném koláči. V kuchyni i na zahradě. Plná a opravdová chuť zralých hrušek. Kdykoliv, kdekoliv.
Skladování: Bioláda nemá ráda přímé slunce a extrémní teploty, proto ji po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů.
Podíl ovocné složky: 98 %
V každé sklenici: 113 g hrušek
Složení: hrušky*, jablečný koncentrát*, želírující látky agar a citrusový pektin
*produkt ekologického zemědělství
Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: 767 kJ (183 kcal), tuky: < 0,5 g z toho nasycené kyseliny: 0,1 g, sacharidy: 40 g z toho cukry: 38,8 g, bílkoviny: < 0,4 g, sůl: 0,1 g
Kategorie: | Marmelády |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Zdravé delikatesy bez přidaného cukru, barviv a konzervantů, to je Koldokol. Firmu najdete přímo na česko-slovenské hranici, v oblasti magických Bílých Karpat.
Džemy
Ovoce ukryté v každém skleničkovém šťavnatém soustu pro sladké ráno, dokonalé svačinky nebo neodolatelné večeře. Marmelády od Koldokolu jsou bez cukru, nabízejí luxusní chuť a poctivost bez jakéhokoli chemického zásahu. Užijte si přírodní sladkost bez obav.
Sirupy
Ručně vyrobené sirupy z celých plodů či čisté šťávy dodají nádech domácí limonády či lahodného dezertu. Naše sirupy jsou prosté konzervantů či barviv, vyráběné s láskou moravskými řemeslníky a podle vyvážených receptur.