BIO Pomerančový sirup 0,5 l

  • šťavnatá chuť pomerančů
  • žádné umělé barviva a konzervanty
  • 100% přírodní, nefiltrovaný a pasterovaný
Dostupnost Skladem (2 ks)
260 Kč 232 Kč bez DPH
BIO Pomerančový sirup 0,5 l

Získávejte energii z přírody s naším BIO sirupem z čerstvých pomerančů, který přináší do vašich nápojů osvěžující a zároveň zdravý zážitek. Bez přidaných umělých látek, pouze čistá příroda ve vaší lahvičce.

  • šťavnatá chuť pomerančů
  • žádné umělé barviva a konzervanty
  • 100% přírodní, nefiltrovaný a pasterovaný

Jak si sirup vychutnat?

Na osvěžení s vodou v poměru 1:7. A co třeba jako základ domácí limonády? Sirup, perlivá voda, k tomu čerstvé ovoce a bylinky. Nikdo neodolá! Můžete si s ním pokapat čerstvé lívance i přidat trošku do jogurtu. Experimentujte!

Skladování: náš sirup má rád chlad. Po otevření sirup uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů. Sirupu nesvědčí přímé sluneční záření a extrémní teploty. Sedlina není na závadu, naopak je důkazem použití celých plodů ovoce a nefiltrované 100% šťávy. 

Složení: pomerančový koncentrát (100 %).

Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 850 kJ (203 kcal); Tuky: < 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 55 g z toho cukry 50 g; Bílkoviny: < 2,1 g; Sůl: < 0 g

Kategorie: Sirupy
Hmotnost: 0.9 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravé delikatesy bez přidaného cukru, barviv a konzervantů, to je Koldokol. Firmu najdete přímo na česko-slovenské hranici, v oblasti magických Bílých Karpat. 

Džemy

Ovoce ukryté v každém skleničkovém šťavnatém soustu pro sladké ráno, dokonalé svačinky nebo neodolatelné večeře. Marmelády od Koldokolu jsou bez cukru, nabízejí luxusní chuť a poctivost bez jakéhokoli chemického zásahu. Užijte si přírodní sladkost bez obav.

Sirupy

Ručně vyrobené sirupy z celých plodů či čisté šťávy dodají nádech domácí limonády či lahodného dezertu. Naše sirupy jsou prosté konzervantů či barviv, vyráběné s láskou moravskými řemeslníky a podle vyvážených receptur.